Onze producten

Transport Management Systeem (TMS)

Transportbeheer

Gestandaardiseerde logistieke software voldoet vaak niet aan de eisen van transportbedrijven. In samenwerking met diverse transportbedrijven ontwikkelde Arox Logistics IT een Transport Management Systeem (TMS) dat de taal van vervoerder spreekt. Onze TMS-software helpt u flexibel in te spelen op de vervoersbehoefte, wat resulteert in minder gereden kilometers, vollere vrachten en een hogere klanttevredenheid. Het TMS kan worden gekoppeld aan het WMS van Arox of eventueel aan de logistieke software van een andere leverancier.

WMS

TMS

FMS

Ontwikkeling van onze bedrijfssoftware

Alle bedrijfssoftware van Arox Logistics IT is ontwikkeld vanuit de praktijk. Voor de ontwikkeling van onze software werken we nauw samen met bedrijven uit verschillende branches, waaronder groothandels, logistieke dienstverleners en de automotive- en farmaceutische industrie. Hierdoor is een systeem ontstaan dat perfect aansluit op de praktijk van logistieke bedrijven en zeer flexibel kan worden ingezet.

De modulaire opbouw maakt onze software geschikt voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven. Het systeem kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Voor een optimale afstemming op uw bedrijfsprocessen behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.


Contact opnemen