Arox Logistics IT bij de WMS-Dag 2016 in den Bosch

Arox Logistics IT bij de WMS-Dag 2016 in den Bosch

Arox Logistics IT op WMS-Dag 2016

Als sponsor van de WMS-dag kon Arox Logistics IT natuurlijk niet ontbreken op de WMS-dag 2016 in den Bosch. Deze 21ste editie van de WMS-dag was een groot succes en een zeer mooie kans om nieuwe contacten op te doen in de wereld van de logistiek. Onderstaand kunt u een kleine impressie zien van hoe het er aan toe ging op de WMS-dag 2016. Hoofddoel was voor ons natuurlijk het leggen van nieuwe contacten, demonstreren van onze softwareoplossingen op het gebied van voorraadbeheer en logistiek maar ook kregen we de gelegenheid om onze laatste innovaties te tonen en hier feedback op de krijgen. Door goed te luisteren naar de doelgroep zijn wij immers in staat onze innovaties beter te laten aan sluiten op de wensen en behoeften van onze doelgroep.

WMS-Dag 2016

Mede door de enorme groei van e-fulfilment organisaties veranderen warehouses in een rap tempo. Wehkamp.nl is inmiddels opgestart in Zwolle, Docdata en bol.com bouwen in Waalwijk, Active Ants is dagelijks te zien in een Rabobank commercial met hun nieuwbouwplannen. In de aansturing speelt het WMS een cruciale rol.

Maar wat verandert er aan de eisen, waaraan een softwaresysteem voor magazijnbeheer moet voldoen? Tijdens de WMS dag 2016 staat die vraag centraal. Standaard functionaliteit voldoet niet in iedere situatie. De koppeling met websites en apps zorgt voor nieuwe uitdagingen. Mechanisatie en robotisering vormen een vraagstuk op IT gebied en in de aansturing van medewerkers. De antwoorden komen op 12 april in een uitgebreid en vernieuwd programma.

Bron: WMS-dag

Stand locatie: 8

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de wegen in en rondom Den Bosch. Houdt hier rekening mee tijdens het plannen van uw reis naar 1931. Voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden in heel Nederland klik hier. Voor een overzicht van de wegwerkzaamheden in Noord-Brabant en rondom Den Bosch klik hier.

 

 

 

 

Comments are closed.