Arox genomineerd voor Innovation Awards 2016

Arox genomineerd voor Innovation Awards 2016

Accenture Innovation Awards 2016

De Accenture Innovation Awards: een jaarrond innovatieprogramma voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten.

 

Autonomous stock counting with a drone

Arox Logistics IT is toonaangevend ontwikkelaar van innovatieve software voor de logistieke sector. De software van Arox draagt bij aan meer efficiency en kostenbesparingen. De nieuwste ontwikkeling van Arox Logistics IT is het tellen van voorraad binnen een magazijn met behulp van een drone. Voorraadtellingen (oftewel Cycle Counting) zijn arbeidsintensieve operationele werkzaamheden. Het tellen van voorraden is noodzakelijk voor de voorraadbetrouwbaarheid van een magazijn.

Met behulp van diverse methodieken van indoor geolocation vliegt de drone volledig autonoom door het magazijn tijdens perioden dat medewerkers niet aanwezig zijn. De drone is gekoppeld aan een warehouse management systeem en met zijn HD camera en beeldherkenning controleert de drone volledig autonoom de voorraad binnen een magazijn. Doordat de drone niet wordt bedient door medewerkers levert dit op jaarbasis een aanzienlijk kostenbesparing en een verhoogde voorraadbetrouwheid op.

 

U kunt stemmen via: https://innovation-awards.nl/concept/autonomous-stock-counting-with-a-drone/

 

drone magazijn

Comments are closed.