Arox Logistics IT wederom in Dagblad van het Noorden

Arox Logistics IT wederom in Dagblad van het Noorden

Het gebruik van moderne technologieën in de logistiek kan een zeer gunstig effect hebben op de snelheid waarmee orders worden afgerond en op de mate van het gemaakte aantal fouten. Arox Logistics IT is al geruime tijd bezig met het ontwikkelen en testen van software voor verschillende smart glasses. En de eerste resultaten zijn erg veel belovend. Door het gebruik van smart glasses in de logistiek kunnen order pickers tot wel 25% sneller werken waarbij zij ook nog eens veel minder fouten maken dan voorheen. Omdat de informatie over hun order ‘real time’ in hun gezichtsveld verschijnt kunnen ze bijna geen fouten meer maken. Daarnaast is het huidige systeem van Arox zó ingericht dat het de gebruikers meteen op de hoogte stelt wanneer zij fouten maken zodat de gebruiker dit meteen kan corrigeren.

Enthousiaste reacties

Op de innovatieve ontwikkelingen die het bedrijf voort brengt zijn de reacties van verschillende partijen zeer positief. Vanuit de logistiek is er veel aandacht voor het onderwerp en is er veel interesse. Maar ook de media pikt het op. Verschillende media hebben al gepubliceerd over het onderwerp en vandaag was het weer raak. Het verhaal van Arox Logistics IT bleek dusdanig interessant dat het een pagina vullende artikel kreeg in het Dagblad van het Noorden over het gebruik van smart glasses in de logistiek. Eerder al heeft Arox haar verhaal ook al mogen doen voor een nieuwsitem van RTV Noord (televisie) en een eerder nieuwsbericht in het Dagblad van het Noorden.

Innovatiemarkten en evenementen

Naast de aandacht van de media tonen ook grote bedrijven interesse in de ontwikkelingen en wordt Arox Logistics IT uitgenodigd om deel te nemen aan evenementen die in het kader staan van innovatie en startups. Voor Arox Logistics IT geeft dit des te meer energie en motivatie om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de logistieke sector.

Smart glasses in de logistiek lijkt innovatieve oplossing te zijn

Bron: Dagblad van het Noorden

Comments are closed.