Arox bij Accenture ‘Best of High Tech 2015’

Arox bij Accenture ‘Best of High Tech 2015’

Naar aanleiding van de Accenture Innovation Awards waar Arox Logistics IT was genomineerd vanwege haar innovatieve oplossingen met betrekking tot het gebruik van smart glasses in de logistieke omgeving, was Arox Logsitics IT ook uitgenodigd om een stand te bemannen op het ‘Best of High Tech 2015’  evenement. Hier kreeg Arox Logistics IT de kans om haar producten te komen tonen aan de genodigden van dit evenement. Samen met negen andere innovatieve bedrijven kreeg Arox Logistics IT de kans om haar software voor de smart glasses te tonen aan een groot aantal genodigden uit het bedrijfsleven en aan studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het evenement vond plaats in de ‘Conference hall’ op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Naast dat Arox Logistics IT haar stand heeft bemand op de ‘innovatiemarkt’ heeft het ook een korte pitch mogen geven ten gehore van een volle zaal. Hierbij ging het er om dat elk bedrijf binnen twee minuten kon vertellen hoe het idee tot stand gekomen is en wat het idee precies in houd. Ook kreeg het publiek de gelegenheid om enkele vragen te stellen. Arox Logsitics IT heeft hier uit de doeken gedaan hoe het bedrijf op het idee is gekomen om de smart glasses in te zetten in de logistieke omgeving, en welke toegevoegde waarde het product heeft voor haar klanten.

Het ‘Best of High Tech 2015’ evenement was een groot succes en het was erg interessant om alle verschillende innovatieve ideeën te zien en kennis te maken met de verschillende bedrijven die daar aanwezig waren. Het laat maar weer eens des te meer zien dat Nederland een land is van innovatie en dat ook Arox Logstics IT hier haar steentje aan bij draagt. We kijken met veel energie, motivatie en optimisme uit naar welke vernieuwingen 2016 gaat brengen.

Accenture ‘Best of High Tech 2015’

Comments are closed.