Vacature voor Medior/Senior .NET Developer

Vacature voor Medior/Senior .NET Developer

Wil jij werken bij een bedrijf dat:

 • Door de Kamer van Koophandel is genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100 2017?
 • Genomineerd was voor de Innovation Awards in 2015 en 2016?
 • Succesvol is en waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken?

Dan ben je aan het juiste adres! Ga aan de slag in een hecht team met enthousiaste en professionele collega’s en werk met nieuwste technieken.
Wil je meer hierover weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Arox Logistics IT is een jong, kleinschalig en succesvol bedrijf in de buurt van Groningen. Ons hechte team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Samen werken we met de nieuwste technieken voor grote namen zoals Deloitte, KIA en Gansewinkel. Voor deze bedrijven ontwikkelen wij logistieke oplossingen die hun werkprocessen eenvoudiger en doelgerichter maken. Om altijd de beste oplossingen te blijven bieden, zijn we innovatief en constant bezig met nieuwe projecten.
Op dit moment zorgt onze ‘autonome tel-drone’ voor een ware revolutie in warehousing-land.
Deze drones houden nauwkeurig de voorraad van onze klanten bij en ze tellen de artikelen door middel van onboard laserscanners. Ook dhr. Kamp, Minister van Economische Zaken, heeft de innovatieve werkwijze van ons bedrijf opgemerkt en ons als voorbeeld genoemd in diverse kranten waaronder het Financiele Dagblad en de Telegraaf.

Arox is gevestigd op een super gave locatie! Deze locatie is er helemaal op gericht dat jij als ontwikkelaar meteen resultaat ziet van je werk. Word je al nieuwsgierig?
Wij zijn gevestigd in een magazijn, en dit gebruiken we als testomgeving! We ontwikkelen hier de managementsystemen die het voorraad- en transportbeheer vergemakkelijken. Alle oplossingen zijn stuk voor stuk voor de klant op maat gemaakt. Gebruikersgemak en kwaliteit van de software staan hierbij altijd voorop. Om goed maatwerk te kunnen leveren is het van belang dat de werknemers actuele kennis van de markt en de ‘stand der techniek’ hebben. Vanuit Arox bieden we jou dus alle kansen om je vakkennis up-to-date te houden!

Bij Arox maak je deel uit van een jong en informeel team. Iedereen zit in één grote ruimte en maakt, afhankelijk van het project waar hij/zij aan werkt, gebruik van de SCRUM methode. Aan de samenwerking, structuur en duidelijkheid wordt veel waarde gehecht. Om goed in het team te passen, moet je flexibel en dynamisch ingesteld zijn en proactief te werk gaan. De collega’s gaan op een leuke en gezellige manier met elkaar om. Eens in de zoveel tijd worden er vanuit Arox diverse informele activiteiten georganiseerd: zoals een grote barbecue in de zomer en rond de kerst een gezellig diner. Ben je op zoek naar een innovatief bedrijf waar je in een informele cultuur en met gepassioneerde collega’s werkt aan uitdagende projecten? Dan zijn wij het bedrijf waar je je snel thuis zult voelen!

Functie

Je gaat aan de slag bij ons kantoor in Hoogezand. Hier kom je te werken in een jong en dynamisch team. Je gaat veel gezamenlijk met je team aan opdrachten werken, maar je zult ook regelmatig zelfstandig aan de slag gaan.
Het gemeenschappelijke doel van Arox is om software van hoge kwaliteit te maken die tevens eenvoudig in gebruik is.
In de functie als Medior/Senior .NET Developer heb je regelmatig contact met de klant.
Al ons werk is maatwerk en daarom zal je voor overleg soms ook een kijkje nemen bij de opdrachtgever op locatie. Het is daarom belangrijk dat jij je communicatief sterkt bent en altijd zoekt naar de beste oplossing(en) voor de klant. Je krijgt hierbij veel ruimte om eigen initiatief te tonen en jouw ideeën kenbaar te maken en uit te voeren. Het werk dat je gaat doen, is leerzaam en complex. Ga je de uitdaging aan?

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met C#;
 • Kennis van VB.NET is een pré;
 • Je hebt werkervaring met ASP.NET MVC;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent ambitieus;
 • Je werkt graag met nieuwe technieken;
 • Je bent leergierig!

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken binnen een enthousiast en jong team;
 • De mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten;
 • Een jaarlijkse barbecue en kerstdiner

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Stuur je CV en een korte motivatie naar vacatures@arox.nl

Comments are closed.