Onze producten

Transport Management Systeem (TMS)

Transportbeheer – TMS

Met TMS software automatiseert u processen en procedures die betrekking hebben op het transport en de distributie van goederen. Elk transportbedrijf heeft zijn eigen behoeften en wensen. Veel van deze bedrijven kunnen daarom niet goed uit de voeten met de standaard TMS software pakketten. Deze voldoen simpelweg niet aan de eisen en wensen van de onderneming in kwestie.

WMS

TMS

FMS

De roots van Arox Logistics IT liggen in de logistieke wereld. Dit ziet u terug in het Transport Management Systeem (TMS) van Arox, dat spreekt namelijk de taal van de vervoerder. Het ontwikkelingsteam van Arox heeft dit systeem in samenwerking met diverse transportbedrijven ontwikkeld. De software zorgt ervoor dat u flexibel in kunt spelen op de actuele vervoersbehoefte.

Dit resulteert in:

  • Minder gereden kilometers
  • Vollere vrachtwagens/vrachten
  • Hogere klanttevredenheid

Het TMS kan worden gekoppeld aan het WMS van Arox of aan de software van een andere leverancier.

Ontwikkeling bedrijfssoftware
De bedrijfssoftware van Arox Logistics IT is uit de praktijk ontwikkeld. De grondlegger van het bedrijf komt uit een logistiek nest en kent de taal van de logistieke branche als geen ander. Daarnaast werken we bij de ontwikkeling van onze software nauw samen met bedrijven uit verschillende branches. We luisteren naar de wensen en behoeften van groothandels, logistieke dienstverleners, de automotivebranche en de farmaceutische industrie. Dit verwerken we vervolgens in onze software waardoor deze perfect aansluit op de dagelijkse praktijk van logistieke ondernemingen. Ook kan deze zeer flexibel worden ingezet.

Deze flexibiliteit vindt u o.a. terug in de modulaire opbouw van onze software. Deze is zeer schaalbaar en daardoor geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers. Het systeem kan volledig op uw wensen en behoeften afgestemd worden. Dankzij de modulaire opbouw kunnen wij de systemen ook snel leveren. Een stuk maatwerk zorgt voor de optimale afstemming op uw specifieke bedrijfsprocessen.

WMS koppeling
Een Transport Management Systeem (TMS) is vaak gekoppeld aan een Warehouse Management Systeem (WMS). Dit is niet geheel zonder reden. Door deze systemen aan elkaar te koppelen, krijg je harmonie in het voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Arox biedt de klant een breed portfolio waar de TMS en WMS software onder een dak zitten (en optioneel ook de FMS software). Zo kan Arox bedrijven van A tot Z ondersteunen om zo het gehele logistieke proces te optimaliseren.

Tijd besparen met TMS software
Tijd is geld, zo luidt een gezegde. En dit geldt met name in de transport en warehousing sector. Slechte planning en/of een slechte aansluiting zorgen voor tijdverlies.

Het is daarom van cruciaal belang dat binnen de logistieke software alle onderdelen efficiënt en in harmonie samenwerken en onderling goed communiceren. Met gestandaardiseerde software is deze harmonie bijna niet te realiseren. Dit is één van de redenen dat bijna de helft van de bedrijven in de logistieke sector op maat gemaakte software gebruikt. Het bedrijf moet zich immers niet afstemmen op de software, maar de software moet afgestemd zijn op het bedrijf.


Met de oplossingen van Arox krijgt u deze harmonie. De TMS software van Arox wordt namelijk op maat gemaakt op basis van de specifieke behoeften en wensen van de klant.


Contact opnemen

Onze klanten