Onze producten

Warehouse Management Systeem (WMS)

Voorraadbeheer

Het magazijn vervult in de logistieke keten een belangrijke rol. Op de reis naar de eindbestemming komt elk product er vaak meerdere tegen. Een product dat (te) lang op de plank blijft liggen, kost de ondernemer geld.

De WMS (Warehouse Management System) systemen van Arox Logistics IT laten iedere klant optimale prestaties behalen. In samenspraak met u stellen onze specialisten de software zo in, dat deze de input die u van uw klanten ontvangt snel en adequaat interpreteert. Zo krijgt u grip op de knelpunten van uw logistieke processen en kunt u alle bedrijfsprocessen optimaliseren. Met de software kunt u snel schakelen, ook bij onverwachte situaties. En ligt een product nooit langer dan noodzakelijk op de plank.

WMS

TMS

FMS

Arox uw WMS leverancier
Arox Logistics IT ontwikkelt alle software-oplossingen vanuit het perspectief van de ondernemer. Met bijna 15 jaar aan praktijkervaring is Arox als WMS leverancier een stabiele speler in de logistieke branche. Deze praktijkkennis hebben we zorgvuldig in onze WMS software verwerkt.

In de zoektocht naar nieuwe WMS software komt u voor een keuze te staan: Kiest u voor een gestandaardiseerd pakket of gaat u voor software op maat. Een gestandaardiseerd pakket heeft enkele nadelen. Deze zijn vaak weinig flexibel en bieden nauwelijks aanpassingsmogelijkheden om het naadloos bij uw specifieke wensen en bedrijfsprocessen aan te laten sluiten. Deze eigenschappen resulteren bijna altijd in tijd- en efficiëntieverlies. Volgens marktonderzoek gebruikt ook slechts 12% van alle bedrijven een gestandaardiseerd WMS-systeem (logistiek.nl, 2015).

Onze WMS software: Voor u op maat gemaakt
Bij Arox Logistics IT werken we precies andersom: Wij stellen niet het WMS pakket centraal, maar u als ondernemer. Wij gaan het gesprek met u aan en luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften. Samen lopen we alle logistieke bedrijfsprocessen na en starten daarna met de ontwikkeling van de WMS software. Gedurende de ontwikkelingsperiode houden we de communicatielijnen kort en bespreken met u het proces. Het einddoel is het realiseren van een maatpakket dat voor soepele bedrijfsprocessen met zo weinig mogelijk onderbrekingen zorgt. Wij weten dat stilstand u ‘goede’ energie en geld kost.

Innovatie
Stilstand kost geld in de logistieke branche, maar het betekent ook achteruitgang. Daarom is innovatie een belangrijke pijler binnen Arox Logistics IT. We blijven altijd naar de toekomst vooruit kijken, zodat we u steeds de nieuwste technieken op het gebied van WMS kunnen blijven bieden. Op dit moment zetten wij bijvoorbeeld al smartglasses in logistieke omgevingen in. Ook kijken we naar andere wearables die werkprocessen net even prettiger en efficiënter maken. De techniek van morgen vindt u vandaag al in de oplossingen van Arox. 

Totaaloplossing
Arox ontwikkelt niet alleen de software maar kijkt kritisch naar alle processen binnen uw bedrijf. Uiteindelijk wordt er een totaaloplossing gemaakt waarin alle werkprocessen precies op elkaar aansluiten. WMS software die naadloos aansluit, zorgt voor een hoge efficiency en daarmee tijdswinst. Dit resulteert in een kostenbesparing en tevreden klanten. En welk bedrijf wil dat nou niet?


Contact opnemen

Onze klanten