Logistieke software voor kleine en grote ondernemingen

Arox kan u totaaloplossingen bieden. Wij leveren diverse softwarepakketten voor de ondersteuning van uw processen: Van voorraad- en transportbeheer tot aan financieel beheer. De logistieke software van Arox stelt u in staat om uw processen binnen de supply chain sterk te vereenvoudigen zonder dat daarbij het werkplezier van uw medewerkers uit het oog verloren wordt.

De software van Arox Logistics IT is vanuit de praktijk ontwikkeld. De grondlegger van het bedrijf komt uit een logistiek nest en kent de taal van de branche als geen ander. Hij zag dat logistieke processen door automatisering en digitalisering veel efficiënter en eenvoudiger ingericht konden worden. Hij werkte zijn ideeën uit en hiermee was de oprichting van Arox Logistics IT een feit. Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 10 jaar en is het ook flink gegroeid. Het ontwikkelingsteam bestaat uit een grote groep gemotiveerde IT specialisten die samen de collectieve ambitie hebben om de beste logistieke oplossingen voor bedrijven en organisaties te realiseren.

Door de bijzondere locatie van het hoofdkantoor is Arox de werkvloer nooit uit het oog verloren. Het kantoor is namelijk gevestigd in een groot logistiek magazijn. De jarenlange ervaring uit het werkveld en de ‘drive’ om logistieke processen eenvoudiger en efficiënter te maken vindt u terug in alle software-oplossingen van Arox.

Door deze jarenlange praktijkervaring en door het feit dat we de taal van de logistieke branche goed kennen, kunnen we op alle fronten met u meedenken. Samen brengen we alle (logistieke) processen in kaart. Daarna maakt Arox de software die naadloos aansluit op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf.

Met Arox haalt u een betrouwbare partner in huis met jarenlange ervaring uit het logistieke werkveld. Laat voor een vrijblijvende kennismaking hier uw gegevens achter. In het gesprek kunnen we kijken op welke manier wij uw bedrijf kunnen ondersteunen en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de software écht voor u gaat werken.


Contact opnemen

Onze opdrachtgevers